Jonas Mogensen er en stand-up-komiker, der med sin nordjyske lune skiller sig ud fra mængden. Hans komik tager oftest udgangspunkt i ham selv og erkendelsen af hans egen utilstrækkelighed. Han ville eksempelvis ønske, at han kunne flyve. Ikke fordi han ville prale med det, det ville bare gøre tilværelsen nemmere, når man skifter lagenet på en dobbeltseng.

Jonas Mogensen blev for alvor kendt, da han vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2015. Siden da, har man kunne opleve ham live rundt i landet. Jonas Mogensen er “intenst jysk” på scenen, og leverer sit materiale i en meget ærlig og personlig stil, der også kan beskrives som historiefortælling med indbyggede punchlines. Udgangspunktet er små hverdagsdramaer, som Jonas på fascinerende vis, formår at gøre super sjove.

Jonas Mogensen er også en de af  “Minkavlerne”. En tv-serie der pt. kører på TV2 Zulu. Han har skrevet serien sammen med makkeren Kasper Gross og de medvirker begge i serien.

Han er et af fremtidens store komikernavne. 

Book Jonas Mogensen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jonas Mogensen kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86