Jacob Wilson er en erfaren, alsidig og yderst sikker stand-up komiker. Han er en fast del af komikerstaben på Comedy Zoo, og har med stor succes optrådt på samtlige af landets store comedy klubber. Herudover har Jacob Wilson medvirket på DVD'en Stand-up.dk sæson 4 og ydermere i TV-programmer som Comedy Fight Club og Stand-up.dk.

Kendetegnende for Jacob er, at han indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement. Han leverer et meget direkte og kontant stand-up show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Jacob er ikke bange for at skyde på alt og alle, og stilen er hurtige jokes krydret imiterede stemmer og fysisk kropssprog.


Jacob Wilsons talent kommer ikke kun til udtryk på scenen. Hver lørdag fra 9-12 kan du opleve ham levere knivskarp comedy, bidende ironi og 100% god weekendstemning som vært på Radio 100FMs populære live comedy show, Lørdagskartellet.

Jacob Wilson har arbejdet som comedy writer for Morgenhyrderne på Radio 100FM, og er i øjeblikket tilknyttet redaktionen på radioprogrammet 'Farvel seng - jeg elsker dig'.Book Jacob Wilson til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jacob Wilson kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86