Mick Øgendahl er stand-up komiker. Det skal dog ikke tages for bogstaveligt: Mick kan simpelthen ikke holde sig i ro længe nok til bare at stå op og fortælle jokes, nej, han bevæger sig frem og tilbage på scenen konstant, men på nærmest magisk vis, har han altid publikums opmærksomhed med sin unikke udstråling. Der er fagter, lyde, ord og stemmeimitationer, bruger hele toneskalaen  og tager simpelthen hele kroppen i brug for at udtrykke sig.


Emner, som Mick Øgendahl tager op og vender engang, spænder lige fra at få et hår i munden til Hitler, så hans shows er fyldt med overraskelser. Og dog tager Mick Øgendahl udgangspunkt i de fleste menneskers hverdag og adfærd, så det er let at nikke genkendende til eksemplerne og få lov til at more sig over tilsyneladende ukomplicerede, men dog raffinerede jokes.


I forbindelse med Mick Øgendahls arbejde som forfatter og skuespiller, kan han allerede fremvise en imponerende liste over meget forskellige tiltag, som han har været en del af. Her kan f.eks. nævnes Gintberg Show Off, julekalendrene Nissernes Ø og Jul i verdensrummet, Blå Mænd og Julefrokosten. 

Du kender måske allerede Mick Øgendahls shows såsom "Undskyld", "Propaganda" og "Spas"? I så fald ved du, hvor helt igennem professionelt Mick Øgendahl underholder. Hvis du ikke kan vente med at få lattermusklerne rørt, hvorfor så ikke booke Mick til dit næste arrangement? Men hov, glemte vi lige at nævnte, at Mick Øgendahl også fandt massiv succes med TV-showet/Sketch-showet "Tak for i aften", skabt og skrevet sammen med Rune Klan?


Mick Øgendahl optræder til både firmafester, privatfester, hvor der ønskes et sjovt indslag og et godt grin.


Bemærk: Mick Øgendahl optræder desværre ikke til konfirmationer.


Book Mick Øgendahl til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86.

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris, samt hvorvidt Mick Øgendahl kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86