Blandt kendere af dansk stand-up bliver Steen Molzen ofte omtalt som Den lavbenede håndgranat. Det skyldes ikke kun den eksplosive udvikling, han har gennemgået, siden han begyndte som stand-up komiker, men også at han er en herre med krudt i.

Og Steen Molzen er en ægte herre, for modsat mange af hans kolleger på stand-up scenen, så er han en voksen mand, med uddannelse, job og erfaringer - erfaringer, som han rundhåndet deler ud af, mens han er på scenen.

Steen Molzens optræden bærer præg af stor selvironi, et afvæbnende lune og masser af viden om livet og dets bivirkninger. Steen Molzen tager fat i emner lige fra de inderligt personlige til de allermest almene.

Få måneder efter sin debut var Steen Molzen i finalen ved DM i stand-up, og allerede nu er Steen Molzen blevet en af de allermest sikre komikere i dansk stand-up. Han er en efterspurgt herre, både til private arrangementer og til tourneer i Danmark, som for eksempel FBI`s årlige klubtour, hvor han har optrådt sammen med folk som Sebastian Dorset og Omar Marzouk.

Steen Molzen er trods sin lave højde bestemt en herre, man kommer til at se mere til.

Sådan booker du STEEN MOLZEN! 

Ønsker du priser på STEEN MOLZEN til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular. Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Steen Molzen er ledig, eller hvis du vil booke Steen Molzen med det samme.

+45 75 91 00 86