Martin Nørgaard debuterede som 18-årig på den danske stand-up-scene. Han blev nr. 3 til DM i stand-up i 2010, og efterfølgende var han opvarmer for Linda P til hendes One-Man show “Linda P. - og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for dette åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. 

Martin har desuden gjort sig bemærket i programmet "Standup.dk" på TV2 Zulu med soloshowet "En time på Huset" og Two-Man showet "Der er noget galt i Danmark" med kollegaen Anders Stjernholm. 

Martin Nørgaard er dog helt klart bedst kendt for hans satireprogram “Nørgaards netfix” på TV2 Zulu, hvor vores liv på de sociale medier under kærlig behandling. Dette er et populært program, hvor alskens absurditeter i de danske medier på korrekt vis bliver udleveret. 

Martin er typen, der ret tit bliver sur over ting. Primært ting der sker i samfundet, men også ting, han oplever og observerer. Sker der uretfærdighed i Martins verden, skal han stensikkert nok påtale det med bitre og dermed komiske protester.

Book Martin Nørgaard til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Martin Nørgaard kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86