Anders Fjelsted er en positiv, charmerende og naturlig fyr, der vinder ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder han i sit eget liv, men ofte også hos vennerne – til deres store fortrydelse.

Trods sit drengede udseende har Anders Fjelsted været en del af den danske comedy scene i over 20 år. Han var kun 19 år, da han i 1995 debuterede som stand-up komiker, og siden har han støt og roligt arbejdet sig til en fast plads på A-holdet. Han har således været med i ’Talegaver til børn’/ ’Comedy Aid’ siden 2001, ligesom han har været vært på ’DM i stand-up’ og deltaget i ’Comedy Zoo on Tour’ flere gange. Han har arbejdet for radiostationerne P3, The Voice og Nova FM, og han har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge og i TV 2 Zulus programrække ’Stand-up.dk’. Han har også været i både Irak og Kosovo for at optræde for de danske tropper. Han er pt. en del af ejerkredsen på Comedy Zoo i København, hvor han også underviser i stand-up kurser. 

Efter i 2009 at have været en del af det anmelderroste femmands-show ’De Udvalgte’ med kollegaerne Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff, sprang ’Fjelle’ i 2010 – 15 år efter sin stand-up debut – ud med sit første one-man show ’Barnligt voksen’. Fortsættelsen leverede han i 2014 med sit andet one-man show ’Lige ved og voksen’ om livet, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre, og lejligheden er blevet til hus med have.

Bag kulisserne har Anders Fjelsted bl.a. været en del af redaktionen på ’Brian Mørk show’, ’Tak for i aften’ med Rune Klan og Mick Øgendahl, ’zHitparaden’, ’Live fra Bremen’, Christian Fuhlendorffs TV3-talkshow ’Det sene show’ og meget mere.

I øjeblikket kan Anders høres hver uge på Radio4 i programmet Comedykontoret, hvor han sammen med Torben Sangild diskuterer, dissekerer og analyserer alt den bedste standup fra ind- og udland. Desuden underviser Anders i komiske virkemidler og comedy-greb når der er Stand-up Skole på Comedy Zoo. 

Anders Fjelsted har desuden siden 2016 lavet podcasten ’Fjelles Fodboldfjol’ på Lytbar.dk

Book Anders Fjeldsted til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Anders Fjeldsted kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86