Geo er uden tvivl en af de mest originale komikere i branchen. Hans show og stil er unik. Især er improvisation en stor del af hans optræden, så ikke et show bliver ens. Alt det krydret med hans mangeårige erfaring på stand-up scenen (siden 1997), gør ham til et stensikkert indslag i ethvert arrangement.

Ekstra: Ønskes der særligt skræddersyede materiale skrevet specifikt til arrangementet, kan dette også arrangeres.

I 2000 vandt Geo Danmarksmesterskabet i stand-up, og med sin optræden på den nu næsten legendariske teaterturné Den Ægte Vare, slog den banebrydende herre for alvor sit navn fast indenfor dansk comedy. Siden har han givet talrige eksempler på sit alsidige talent. Blandt andet som tekstforfatter og medvirkende i div. programmer på DR2, TV2, TV3 og TV2 Zulu.

Geo holder også foredrag om hans kræftforløb med udgangspunkt i bogen "Ikk' for sjov". Og som en supplering til bogen, og som led i personlig accept, er Geo gået i gang med et atypisk stand-up show sammen med vennen og kollegaen Thomas Skov, hvor temaet bliver en slags live terapi med Thomas i rollen som den ublu psykolog, hvormed alvorlige emner såsom skilsmisse, kræftsygdommen og andet bliver vendt i et ironisk og humoristisk perspektiv.

Book Geo til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Geo kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86