JAN GINTBERG

Fjern favorit Tilføj som favorit
JAN GINTBERG

Jan Gintberg har igennem de sidste mange år haft succes som stand-up komiker og har uden tvivl opnået en særlig plads i danskernes hjerte. Derudover er han skuespiller, TV- og radiovært samt tekstforfatter. Husker du f.eks. Det ligger i Generne, Tæskeholdet og Dinstiden? Eller hvad med Gintberg på Kanten (DR), Gintbergs store Aften (TV2 Zulu) og Grillet (TV3)?

Umiddelbart en pæn og præsentabel fyr, ikke? Men inden længe går det op for publikum, at der ligger en meget dybere og følsom person bag Jan Gintbergs polerede ydre, der er mester i rammende observationer og sandheder. Jan Gintberg er ikke bange for at afsløre politiske holdninger samt dele gavmildt ud af sit indgående kendskab til parforholdets problemstillinger gennem intelligente kommentarer og pointer.

Man kan ofte finde Jan Gintberg på turné rundt omkring i landet, både med teatersucceser, men også sine stand-up shows som  Op på Fars Jihad og senest "Det store spørgsmål" 

Jan Gintberg er helt igennem klart menneskekender og har en næstekærlighed til alle, uanset hvem eller hvor på rangstigen de er. Det fornemmer publikum klart, og det er måske grunden til hans store, trofaste fanskare.

Jan Gintberg kan også bookes til foredrag.

Jan Gintberg optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.


Sådan booker du JAN GINTBERG!

Ønsker du priser på JAN GINTBERG til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Jan Gintberg er ledig, eller hvis du vil booke Jan Gintberg med det samme.

BOOKINGFORMULAR

  • INFO

    VARIGHED: 1 x 30/35 min.
    HVOR: Hele Dk
    Skal bruge mikrofon/lydanlæg

BOOKINGFORMULAR