Jesper Juhl er en ung og dygtig komiker, der har stor succes både hos det erfarne og det helt nye stand-up publikum. Når Jesper går på scenen, er det altid de originale og finurlige betragtninger, der er i højsædet. Det har gjort, at Jesper hurtigt er blevet et respekteret navn i branchen.

Med fokus på humoristiske og let genkendelige observationer fra dagligdagen, er Jesper altid et sikkert kort at spille, når publikum skal grine. Hans jokes er ofte korte og knivskarpe, og dækker et stort antal emner, lige fra global opvarmning og sponsorbørn til Jensens Bøfhus og pizzaer. Selve leveringen af den enkelte joke varierer meget, og kan både være underfundig, spørgende og rasende.

Lækker og vinder af talentpris

Jesper Juhl fik en 2. plads ved DM i år 2003, og kan i dag hente erfaring fra mere end 300 udførte shows. Herudover, har han arbejdet som tekstforfatter for "Morgenhyrderne" på Radio 100FM, på Jan Gintbergs one-man show "Big Time Paranoia" og været sidekick på radioprogrammet "Wichmann, Gintberg & Partners" på TV 2 Radio.

Jesper Juhl blev belønnet for sit bidrag til dansk stand-up som vinder af “Läkerol Talentprisen” ved Zulu Comedy Festival 2009, og han har på det seneste brilleret som både manuskriptforfatter og lækker, da han skrev og medvirkede i TV2 Zulu's sitcom “Kristian” med Christian Fuhlendorff i hovedrollen.

Book Jesper Juhl til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jesper Juhl kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86