Torben Chris en kompromisløs komiker, der mener, hvad han gør.

Han tager fat i verden, holder den op og ryster den i forsøget på, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.


Torben Chris havde sin debut i 2003, og han har haft finale placering til DM i stand-up i både 2004 og 2006. Hans store gennembrud kom med Comedy Fight Club på Zulu og tv2. Siden gik det stærkt, og vi kender ham nu fra Zulu Hit Parade, Tjenesten på P3, Daglig satire på DR2, Stand-up.dk 6. Sæson og vært på Silent Libary på kanal 5.

Torben er egentlig uddannet folkeskolelærer, men han erfarede hurtigt, at Danmarks ungdom lyttede mere til fornuft, når han havde en mikrofon i hånden.


En street-talker med mange ord

Torben Chris er lidt af en street-talker - han kan få utrolig mange ord ud over scenekanten på kort tid og på en måde, hvor publikum sagtens kan følge med.

Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så kan de få det, men hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres cykelvaner.


Feltunderholdning i Afghanistan

Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der kan ramme bredt.

Når han står på scenen, har han en god situationsfornemmelse for, hvad publikum ønsker, og han gearer hurtigt sit show efter publikums lyst/alder.

Torben Chris har været på Tour rundt i landet flere gange, hvor han bl.a. har optrådt med Mick Øgendahl, Karsten Green, Simon Talbot, Carsten Eskelund, Linda P., Thomas Warberg, Elias Ehlers og Mads Brynum.

Derudover har han 2 gange været udsendt som feltunderholdning for de danske tropper i Afghanistan.


Book Torben Chris til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Torben Chris kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86