De seneste par år har dansk comedy holdt på en hemmelighed. En hemmelighed, der blev afsløret i september 2012 under Zulu Comedy Galla, da en enig stand­up­branche gav prisen "Årets talent" til Rasmus Olsen. Prisen fik han for sit hårde arbejde på nogle af landets mest populære programmer som "Live Fra Bremen", Zulu News og senest "Dybvaaad", hvor han er hovedforfatter.

Men ved siden af arbejdet som en af branchens foretrukne jokesmede, har Rasmus forfinet sin egen stand­up som i disse år står stærkere end nogensinde, hvilket var endnu en faktor til kåringen. Hans observationer bliver leveret med en charmerende tilbagelænet undren, som kun er med til at belyse samfundets små absurditeter tydeligere og sjovere.

Selv når det drejer sig om alvorligere emner, formår han at levere sin humor så elegant og professionelt, at man overgiver sig.

Rasmus' optræden centrerer sig om en tilbagelænet insisteren, der forstærker hans observationer om samfundets absurditeter og understreger hans punchlines, så latteren bliver uundgåelig. Hans energi er legende, drilsk og charmerende så det driver. Derfor bliver publikum viklet ind i et spind af skæve vinkler, henkastede bemærkninger og noget nær perfekte punchlines. Alt sammen serveret af en af branchens mest sympatiskeaktører.

Book Rasmus Olsen til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Rasmus Olsen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86