Hvis Stand-up er sjovt - så er Stand-up og musik endnu sjovere!

I hvert fald når det bliver præsenteret af den uforlignelige og lårklaskende morsomme Dan Andersen.

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen.

Det blev starten på et spektakulært show, der førte Dan Andersen op blandt toppen af dansk comedy.

Dan Andersen er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af, selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.

Fra første minut i sin hule hånd

Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan Andersen elsker at stå på en scene – en glæde, som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd!

Hvis du vil se et show, der er lidt udover det sædvanlige, et show med ærlighed og hjerte, fuld fart og frem for alt hylende morsomt, så se Dan Andersens Guitarshow.

Dan Andersen har desuden optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og I Kosovo - og medvirket i MGP og i flere radioprogrammer, på festivaler og for firmaer. Han har siden 2002 været med i showet ”Talegaver til børn” til fordel for UNICEF, og kunne endvidere opleves i flere omgange af ”Stand-up.dk”.

Book Dan Andersens til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Dan Andersen kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86