Christian Bols har optrådt med stand-up siden 1993, men har i løbet af de seneste 5 år arbejdet seriøst og målrettet med comedy. Faktisk så seriøst, at da han deltog i DM i stand-up 2013, endte han i finalen på Bremen, hvor han sluttede på en samlet 4. plads.

Christian har sin egen klumme i magasine 'Appetize', som handler om alt fra hans eget liv til mærkelige observationer. Klummen afspejler i høj grad hans afslappede, men skarpe comedystil.

Christian Bols har skrevet shows til konferencierjobs, foreninger, firmaer, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, drenge-/pigeaftner, opstart eller afslutningsfest på skoler samt polterabends, hvor brud eller gom skal lære at lave et show. Han kan også bruges i forbindelse med undervisning og formidling omkring trivsel og mobning for erhvervslivet og skoler. 
Han er fast vært på Impro Club i Aalborg, hvor han ofte har kendte gæster på scenen. 
Han har bl.a. optrådt på: Zulu Comedy Festival, The Fringe i Edinburgh samt diverse private arrangementer. Han har optrådt på TVDK, Kanal København, 6’eren, ZULU og TV2 NEWS 15/3 2013, hvor han fik stor ros for sit materiale af en comedyekspert. 

Christian Bols efterhånden en mand, der har tilegnet sig store komisk flair og megen rutine. Han er den rigtige mand for et altid underholdende og veleksekveret comedy-show. 

Christian Bols' stand-up show er en afbalanceret blanding af let tilgængelig high speed, rock n' roll comedy og et mystisk univers, med en dynamik, der henvender sig til alle aldre og samfundslag.

Book Christian Bols til jeres næste arrangement!

 Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Christian Bols kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86