I sin tidlige karriere, var Carsten Eskelund vært på "Stand-up Comedy De Luxe". Ligeledes var han også aktuel i en række komikprogrammer, som bl.a. "Stand-up dk". Alt dette kan dateres tilbage til starten af år 2000, og man må dermed konstatere, at Carsten Eskelund har været en aktiv del af den danske comedy-scene en årrække efterhånden, og det er naturligvis med god grund. 

På scenen er Carsten Eskelund en forrygende oplevelse. Han benytter sig gerne af sit improvisatoriske talent, og Carsten Eskelunds mange jokes bliver leveret med både selvsikkerhed og charme.

Carsten har bl. a. også markeret sig som tekstforfatter og redaktionsmedlem i programmet "Vangsøs vækning" på radiostationen The Voice, og Carsten Eskelund har grundlagt verdens bedste quizshow, "Den hvide lektie", sammen med sin gode ven og kollega MC. Endelig er Carsten Eskelund også grundlægger af 2001-støttearrangementet "Talegaver til bjørn".

Book Carsten Eskelund til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Carsten Eskelund kan bookes på datoen.   


+45 75 91 00 86