John & Aage hedder i virkeligheden Morten Lorentzen og Povl Erik Carstensen, men de har været mest kendt under deres dæknavne siden 1986, hvor de begyndte at lave underholdningsindslag til Kanal 2 i København.

Deres show udviklede sig snart til en parodi på fjernsyn for unge, og under titlen "Ung-TV", sendte de frem til 1988 en række mildt sagt skæve udsendelser. Samme år lærte hele Danmark John & Aages gakkede humor at kende i showet "Kaptajn Clarke og Co.", der blev sendt på TV2.

John & Aage har også skjult kamera-filmen "Huller i suppen" på samvittigheden, og den har siden fået kultagtig status. Filmen og videoudgivelsen af de gamle Kanal 2-sketches, fik i 1992 TV3 til at gøre duoen til værter i programmet "Helt Hysterisk", der også bød på masser af skjult kamera-optagelser. Kort forinden havde duoen for første gang optrådt live med kæmpe succes. Det banede vejen for showet "En aften med John og Aage" (1992) på Rialto Teatret. Forestillingen spillede også for fulde huse på Saga.

Morsom, skæv og utraditionel

John & Aage udgav i 1993 CD'en "Danish Design". Dette ledte til en danmarksturné med Casper Christensen. Siden, har de to jævnligt optrådt for deres mange begejstrede fans.

Ønsker man den skæve og utraditionelle indgangsvinkel, så er John & Aage en sikker succes, både til firmafester, som konferenciers m.m.

Og jo John og Aage optræder skam stadigt til arrrangementer.

Book John & Aage til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt John & Aage kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86