Skal det være med stil, men også med smil, gøres det med én af de fester, som man husker lang tid efter. Underholdningen skal være perfekt, og samtidigt kalde på varmen i sindet.

Det sikre og begavede valg til disse overvejelser, er et kongeligt indslag med varme og humor, som man oplever det, når De 3 Kgl. Tenorer står for underholdningen. Tre tenorer fra Det Kgl. Teater samt en pianist har fundet sammen. Med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, er det netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber, m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens.

Genkendelsens glæde er én af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse 3 dygtige kgl. sangere, som udgør De 3 Kgl. Tenorer.

Hvem er De 3 Kgl. Tenorer?

Sune Hjerrild er blevet udråbt som sin generations danske Italienertenor. Flere anmeldere betegner Sune Hjerrild som indbegrebet af den fødte sanger: Hans stemme leverer let og naturligt de smukkeste, lyriske klange - ledsaget af et totalt nærvær og en sjælden udtryksevne på operascenen.

Peter Steen Andersen er solist fra operakoret på Det Kgl. Teater. Han har gennem sit virke som operasanger, gjort det til en livsopgave at sprede livsglæde gennem sang.

Intet bedre talerør til dette end De 3 Kgl. Tenorer. Her sprudler den legende livsglæde gennem tårer og smil. Her "skummes livsfløden, mens dagligbrødet hentes", som korsanger på det kongelige teater. Oftest som brusende folkemængde, men også som enlig svalesang på forscenen.

Ægteskabet med det kongelige teater har varet i snart 12 år, og forbliver en daglig glæde gennem tårer og smil.

John Venning er uddannet på musikkonservatoriet ”Giuseppe Verdi” i Torino, Italien, samt på The Royal College of Music i London, og derefter blev han ansat ved The English National Opera i London. Han har sunget som solist i både Tyskland og Italien, inden han kom til Danmark og blev fast ansat ved Den Kgl. Opera i 1981. Han har dannet sanggrupper De 3 Kgl. Tenorer og The Royal Quartet, som han hidtil har taget til at synge bogstaveligt verden over: fra Las Vegas tværs over hele USA og Europa til Dubai og Peking.

Book De 3 Kgl. Tenorer til jeres næste arrangement ! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt De 3 Kgl. Tenorer kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86