'Den Grimmeste Mand i Byen' er en rockkvartet bestående af fire umodne mænd, som stadig tror på, at en koncert skal spilles, som om det gjaldt livet.

Et band, hvor energien i helheden er det vigtigste. Et band der er garant for en glad og underholdende koncert.

Den Grimmeste Mand i Byen henter deres materiale fra fortiden og ikke den nærmeste fortid, men endnu længere tilbage, 40’erne, 50’erne, 60’erne, og 70’erne. De finder sange frem, som du troede du havde glemt, men her afleveret i udgaver up to date med fuld energi og tilsat en galskab ingen lige havde set komme.

Repertoiret spænder lige fra Poul Dissing klassikere, glemte John Mogensen hits over rock og popnostalgi leveret med charme og ved brug af publikum.

En koncert med Den Grimmeste giver med garanti smil på læben og ikke mindst begejstring over en fantastisk historisk og musikalsk rejse gennem 4 årtier.

Musikerne har alle haft et langt liv på landevejene, og flere af dem har en fortid eller nutid i Lars Lilholt Band. De er følgende artister:

Lars Charlie Mortensen – sang, guitar Tommy Kejser – bas, mundharpe Tom Bilde – sang, guitar Lasse Jørgensen – sang, trommer

Book 'Den Grimmeste Mand i Byen' til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt 'Den Grimmeste Mand i Byen' kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86