POPSHOP (tidligere Bajads) er en musikalsk duo der består af to top-tunede musikere og entertainere, der til daglig spiller med PAPKASSESHOW & DANSER MED DRENGE. De optræder velforberedte, med smittende livsglæde og er altid indstillet på at skabe den bedste stemning, og en uforglemmelig og personlig fest. 

De spiller hits alle holder af og endnu flere elsker det. De tager kærligt livtag med alt den bedste musik fra John Mogensen, T. Seebach og A. Odbjerg og selvfølgelig dine personlige favorit sange. Stilen er inkluderende, nærværende, uhøjtidelig og med et glimt i øjet.

De stiller meget gerne op på gaden, på den store scene, i indkøbscentre, til byfester, julearrangementer, til firma og konferencer, events etc. De har hele pakken.

Så skal der fyres op med et show under middagen, eller skal selskabet ud på dansegulvet, er POPSHOP et sikkert bud på en uforglemmelig fest.

De har mange års erfaring i branchen og underholder gerne alle fra unge til voksne og ældre.

Book Popshop til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Popshop kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86