Thomas Eje er uddannet på det Danske Musik Akademi i perioden 1974 til -76. Udover det, læste han på Carl Nielsen's Academi for Musik (1976 – 1978) Hvor han fik sin major i bas og klaver. Derefter blev han uddannet på Aarhus Teater i 1981, men blev et par år forinden kendt som ét af de tre medlemmer af Linie 3. Sidenhen har Thomas Eje optrådt med flere one-man shows.

I tv har Thomas Eje blandt andet kunnet opleves i Matador samt julekalenderne Skibet i skilteskoven, Gufol Mysteriet og Brødrene Mortensens jul. Han har desuden lagt stemme til en række tegnefilm. bl.a. krabben "Sebastian" i Disneys Den Lille Havfrue. TV har også vist biograffilmen Klinkevals, der er en filmatisering af Jane Aamunds bestseller af samme navn, hvor Thomas Eje spillede rollen som "Helbig". Samme rolle spillede han i efterfølgeren Juliane.

Thomas Eje bliver af mange kaldt for Danmarks nye Victor Borge. Thomas Eje er skuespiller, komiker, parodist, sanger, musiker, danser, forfatter, kunstmaler og meget mere. Men Thomas Eje kan ikke blot lidt af hvert – han er, på imponerende vis, fantastisk god til det hele! 

Thomas Eje kan bookes til et solo show, eller hvor han optræder sammen med Mads Granumn. 

Book Thomas Eje til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Thomas Eje kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86