Amin Jensen, kort sagt, en dygtig og rutineret All-round entertainer. Amin bruger sit talent, når han underholder publikum som stand-up komiker, sanger og parodist. Han optræder desuden som konferencier, TV-stjerne og revyskuespiller. Husker du ham f.eks. fra Hit med Sangen?
Masser af livserfaring ligger til grund, når Amin Jensen skriver sine tekster og sammensætter et interessant repertoire. Hans CV indeholder en lang stribe forskellige jobs fra bl.a. chauffør til taxi og gaffeltruck, vinduespudser, til dørmand og massør.  Amin Jensen spiller selv flere instrumenter og skriver også musikken til sine shows.   
Amin Jensen anses for at være blandt landets bedste stand-up komiker og entertainer. Amin har charme. Han kan tænke på stående fod, improviserer og henrykker publikum med sine rappe replikker. Hans tekster er grundet i observationer og forståelse for mennesker og livet generelt, hvilket er én af grundene til, at han er publikumsfavorit.

Amin Jensen udvikler konstant sine shows med positive overraskelser, og han har ikke uden grund modtaget priser og positive anmeldelser. Amin underholder også gerne med pianist eller trio. Mon ikke du har brug for at få rørt lattermusklerne igen?


Book Amin Jensen til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Amin Jensen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86