Kasper Nielsen har de seneste par år haft succes på TV. I 2013 lærte mange danskere Kasper at kende, da han medvirkede som komiker i sæson 8 og 9 i Live fra Bremen på TV2. Her spillede han blandt mange roller den plagede Erik, der altid fik selskab af sin 'moaaar'. Han har desuden bl.a. medvirket i Dybvaaad, Hotel Zimmerfrei og Zulu Comedy Galla. 

Nu omsætter Kasper sine evner fra tv til et formidabelt liveshow, der er en energifyldt blanding af virkemidler fra stand-up og revyscenen. Han har et utal af roller at vælge imellem og tilpasser altid sit show til omgivelserne.

Kasper var i mange år en del af improvisationsgruppen, Specialklassen, og hans evne til at improvisere gør ham rigtig go til at fange stemningen blandt publikum, og hvis lejligheden byder sig, er der måske en udvalgt gæst, der får lidt ekstra fokus. 

Ekstra info:

Kasper har i sin fortid optrådt som gårdsanger, skør tjener og fake-fotograf, kok, den glemte onkel etc... og så har han optrådt på engelsk i bl.a. USA, England, og Thailand.

Book Kasper Nielsen til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Kasper Nielsen kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86