Jacob Haugaard har en masse erfaring på bagen fra sin tidligere karriere, som han gør flittigt brug af, når han i dag folder sig ud som komiker, musiker, sanger, skuespiller, tekstforfatter og sangskriver. Hans CV indeholder så forskelligartede jobs som sømand, pædagog, murerarbejdsmand, huslære, og så politiker, selvfølgelig. Du var måske selv én af dem, der stemte ham ind i Folketinget i sin tid?
Gennembruddet i underholdningsbranchen fik Jacob Haugaard via samarbejdet med Finn Nørbygaard på Lørdagskanalen. Ud af samarbejdet kom f.eks. udtrykket `JA-dak`. De to lavede også film om 'Jydekompagniet' og TV-reklame for Tuborg Squash, og senest har de medvirket i actionfilmen 'Den Sidste Rejse'.Han er populær og kendt af alle. Ja, hvem husker ikke mangen en gang, man har moret sig kongeligt over Jacob Haugaards kvikke replikker og 'practical jokes', hans valgprogram til Folketinget om medvind til cyklisterne, gratis øl og flottere julegaver? Jacob Haugaards repertoire, har ingen ende, og til hans shows, er der altid rig mulighed for at få rørt lattermusklerne og synge med på de geniale musikalske indslag. Ikke til at gå fejl af!
Jacob Haugaard optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Book Jacob Haugaard til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jacob Haugaard kan bookes på datoen.  

+45 75 91 00 86