Hula Hula leverer et hjertevarmt show dedikeret til den folkekære danske entertainer, Bamse. Med alvor, humor og dyb respekt for Flemming “Bamse” Jørgensens musikalske arv har Hula Hula skabt en uforglemmelig oplevelse for fans i hele landet. Showet tager publikum på en nostalgisk rejse gennem Bamses mest ikoniske sange og er blevet mødt med begejstring fra publikum og musikelskere på store og små scener. Hula Hula formår at fange Bamses autentiske lyd og energi, samtidig med at de inviterer publikum ind i deres jyske lune.

Hula Hula har de seneste 10 år spillet på større festivaler, haller og spillesteder samt mindre lukkede arrangementer. Der er dømt fest og fællessang, når Hula Hula indtager scenen. De spiller store hits som “Venner Kom Og Se,” “I En Lille Båd Der Gynger,” “Hvorfor Går Louise Til Bal,” “Kongens Have,” “Har Du Lyst,” “Alice,” og “Tænker Altid På Dig.”

Derudover bevæger Hula Hula sig dybere ind i det enorme repertoire og spiller både de største ballader og de originale fan-favoritter.

Hula Hula består af følgende medlemmer:

  • Michael Kratz: Vokal
  • Jes Kirstein: Guitars, kor
  • Martin Jönsson: Keyboards, kor
  • Jesper Bang Pedersen: Bas, kor
  • Claus Winther: Trommer

Book Hula Hula til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Hula Hula kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86