Lad det være sagt med det samme. ”Best of Britain” er en autentisk, ærlig, fræk og forførende musikalsk oplevelse med det bedste Britiske musik

gennem tiden. Her er et nyt band der formår at tage skridtet videre

fra de etablerede jam- og showbands, men med et væsentligt bredere repertoire. Navnet ”Great Britain” er ingen overdrivelse når det kommer til musik.

Landet har skabt nogle af de største hits, bedste bands og dygtigste kunstnere

gennem tiden, her særligt og ærligt præsenteret af et levende band uden begrænsninger.

”B.O.B” er et nyt live-band som giver dig en musikalsk pop & rock indsprøjtning med navne som Depeche Mode, Blur, Rolling Stones, Elton John, Robbie Williams, Coldplay, Oasis, Beatles, Queen og mange flere.

Det er storladen rock og lækker pop leveret af 5 dygtige og rutinerede musikere. ”B.O.B” har forståelsen, indsigten og evnerne til at omstille sig til de mange forskellige genrer og lydbilleder der præger den britiske musik, hvilket også gør at bandet rammer meget bredt hos publikum.

Der er lagt op til en ægte musikalsk oplevelse når ”B.O.B” går på scenen i en festlig og underholdende ramme, der får følelser, fantasi og minder til at blandes.


Book Best of Britain til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Best of Britain kan bookes på datoen.   


Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86