RubberBand er uden tvivl Skandinaviens førende Beatles Band. RubberBand startede egentlig bare for sjov. I en tid, hvor det regnedes for blasfemisk at tillade sig, endsige tænke på at spille og skråle som de uforlignelige "The Beatles", var det i sig selv en utrolig udfordring.

"Mange mennesker var naturligvis skeptiske, da de skulle have deres første jobs", men i løbet af meget kort tid havde RubberBand fået et slags "blåt stempel" fra skeptikere og ikke mindst koncertanmeldere.

Igennem tiderne har RubberBand været anvendt i mange sammenhænge. RubberBand har medvirket i Bille August-filmene "Zappa" og "Tro, Håb og Kærlighed", i TV serier samt quiz og underholdningsprogrammer.

Med udgivelse af jule-CD`en "The Beatmas" blev Rubber Band også plade-aktuelle i 1990`erne. "The Beatmas" har solgt over 100.000 tilsammen i Danmark, Canada, Japan og Øst-Asien.

Og med live-udgivelsen "All you need is live", der er optaget på 5-øren foran 30.000 mennesker, blev der også mulighed for at opleve koncertstemningen hjemme i stuen.

Sådan booker du Rubberband!

Ønsker du priser på Rubberband til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular. Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om RubberBand er ledig, eller hvis du vil booke RubberBand med det samme.

+45 75 91 00 86