– en hyldest til 70’ernes største poporkester

Det er mere end 40 år siden, at Agneta, Björn, Benny og Anni-Frid erobrede verden med hittet ”Ring, Ring” – og de hitter stadig over hele verden. Faktisk sælger ABBA mere end 2 millioner plader om året, og musicalen Mamma Mia, som består udelukkende af ABBA-numre, trækker fulde huse i London for 17. år i træk.

Her i Danmark har et seks mand stort orkester holdt ABBA-feberen i hævd i snart 15 år. Navnet er ABBAtizers, og det er ikke tilfældigt. Orkestret er nemlig kendt for at vække en voldsom appetit efter veldrejet pop tilsat rigelige mængder glimmer, glitter og glamour.

Med hundredvis af jobs i både ind- og udland er ABBAtizers garant for et show, der ikke bare går lige i pophjertet, men også direkte i dansebenene. Et show gennemsyret af energi, selvironi og charmerende indslag – og indhyllet i professionelt lyd- og lysdesign, som gør indtryk helt ned på de bagerste rækker.

”Men hvorfor danser folk egentlig stadig for  vildt til ABBA?”. Svaret falder prompte, da bandet bliver interviewet af Signe Arnkvist til P7 Mix. Sangerinde Neel Ettrup siger:

“ De  går jo lissom’ aldrig af mode, så der har også været andre bands der har lavet kopinumre af ABBA. Der har været A-teens og Erasure – så der er rigtig mange unge mennesker på 20 år – de ved også hvem ABBA er. Det er ligegyldigt om du er 15 eller 65 - så er ABBA fedt!”.

ABBA er på alle måder ”still alive”. Og vil du opleve dem i levende live, fås det ikke bedre end ABBAtizers.

Læs mere og hør hvordan det lyder, når Danmarks bedste hyldestorkester siger ”Thank You for the Music” til verdens bedste popgruppe.

Facts om ABBAtizers:

● ABBAtizers spillede til Pride på rådhuspladsen i 2008 for tusindvis af glade publikummer

● ABBAtizers har gimmicks med på scenen, såsom pengekanoner og ballon-drop

● To af medlemmerne i ABBAtizers er gift – ligesom Bjørn og Frida og Benny og Agnetha.

ABBAtizers er et oplagt valg til halfester, markeder, firmafester eller julefrokosten.

Book ABBAtizers til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt ABBAtizers kan bookes på datoen. 

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86