Copenhagen Blues Brothers er klar til at give festivaler & Byfester en kæmpe oplevelse!

Copenhagen Blues Brothers har nu været mere end 10 år på landevejen, og det fejres med en live DVD optaget fra forskellige arrangementer rundt omkring i Skandinavien. Efter adskillige jobs rundt omkring i Skandinavien, har de fået en stor loyal fanskare som talstærkt møder op til deres store shows!

Copenhagen Blues Brothers afholdte deres 10 års jubilæum show i Amager Bio (København). Det var et brag af en koncert med total udsolgt og masser af gæstesolister, fyrværkeri og meget mere.

Copenhagen Blues Brothers leverer varen 110 %… Den vaske ægte Chicago Blues á la Elwood og Jake, som vi kender og elsker fra kult-filmen: The Blues Brothers.

Det 9 mand store band trykker den af i sorte jakkesæt, solbriller, slips og evt. 2 dejlige korpiger til at 'krydrer dine smagsløg'. Alt i alt, er showet så gennemført som det er muligt: Fyrværkeri, solbriller til publikum og andre sjove påfund, er noget af det der kan ske, når man er i selskab med Copenhagen Blues Brothers for en aften…

Der er garanti for en aften med råsvingende Blues, Rythm n` Blues og Soulmusik, når Copenhagen Blues Brothers lukker op for godteposen, der bl. a. indeholder hits som: Everybody Needs Somebody, Rawhide, Gimme Some Loving og Sweethome Chicago. Dette er et show du bare skal opleve`live`!!!

Copenhagen Blues Brothers har nu fået hul igennem i Nord Europa - Holland, Tyskland, Sverige & Norge.

Book Copenhagen Blue Brothers til jeres kommende arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Copenhagen Blues Brothers kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86