Danmarks Næstkedeligste Orkester

TV-2 er et af de mest betydningsfulde og elskede bands på den danske musikscene.

Rigtige Mænd er en hyldest til TV-2 og spiller musikken med stor respekt for originalen, men samtidig har Rigtige Mænd et personligt og meget energisk udtryk, som vælter ethvert publikum.

Rigtige Mænd har igennem de sidste 10 år spillet mere end 500 koncerter på spillesteder og festivaler, til byfester og firmafester landet over. Rigtige Mænd kan i dag betragtes som et topprofessionelt orkester med speciale i genren TV-2.

Ligheden er slående, og med Thomas Gammelgaards nærværende vokal i front er det svært at høre forskel på Rigtige Mænd og TV-2.

For TV2-fans er Rigtige Mænd et must, men også den helt almindelige festdeltager vil overgive sig til Rigtige Mænds meget personlige måde at underholde et publikum på. Rigtige Mænd udbreder kendskabet til de kendte ørehængere og får altid publikum til at synge med på kendte hits som: Ræven og rønnebærrene, Be bab a lula, Bag duggede ruder, Lanternen, m.fl.

En stor oplevelse i Rigtige Mænds karriere var, da de medvirkede ved to TV-2 koncerter, hvor de snød publikum ved at gå på scenen og spille ekstranumre for TV-2.

Rigtige Mænd består af:
Thomas Gammelgaard : Vokal & Trombone
Søren Dahl Pedersen : Keyboards & Saxofon
Simon Kirk Johansen : Guitar & Vokal
Øjvind Harkamp : Bas & Vokal
Jesper Valentin Holm : Trommer


Rigtige Mænd kan også bookes som trio til intimkoncert.

Sådan booker du Rigtige Mænd | TV-2 Kopiband!

Ønsker du priser på Rigtige Mænd til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du
vil høre, om Rigtige Mænd er ledig, eller hvis du vil booke Rigtige Mænd med det samme.

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86