Lad det være sagt med det samme: Sticky Fingers sparker r** som ind i Helvede. Det er autenticitet, nerve og sved ned af væggene. Det er groove og sound, det er .. Rock´N Roll . Her er tale om et tributeband, som mener det 100% alvorligt.

Ud over scenekanten kommer, spræller, vrænger, synger og tryllebinder frontman Oliver Steffensen, som har spillet på højeste niveau med blandt andre Nikolaj Steen, Michael Falch, Hotel Hunger, Mike Tramp og mange flere. 

Oliver flankeres af bandets to guitarister, Lars Møller og Jonas Østrup. Sidstnævnte blev velsignet af Stones-magien gennem sin moders maveskind, da han – en måned inden sin fødsel i 1973 – var til sin første Stones-koncert, og efter eget udsagn ALDRIG spiller andet end Stones, fordi målet netop er at frembringe DEN guitarlyd.

Lars Møller – bandets anden guitarist og grundlægger og ligeledes Stones-aficionado – er manden der forstår ”the ancient form of weaving” bedre end nogen anden, og de to guitarister har dyrket, nørdet og finsnittet hvert et guitarriff, som nogensinde har forladt Keiths´ gigtkrogede fingre. Rygtet siger at de mestrer det til fulde. 

Med sig har de tre topprofessionelle og meget erfarne musikere, som gennem mange år har spillet i alle mulige og umulige sammenhænge - bl.a. RubberBand, Repeatles, E-Street-Jam. Også de har nu set lyset, og erklæret deres kærlighed og sværger troskab overfor The Glimmer Twins og Co.

Sticky Fingers har henrykket folk fra både store og små scener i både Danmark og Sverige med et udvalg af de bedste Stones-sange fra det legendariske bands 60 år lange karriere. Alt med stor respekt og kærlighed til det originale materiale, som sikrer en autentisk musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86