Der er ingen tvivl om at Kim Larsen er en af Danmarks største kunstnere og personligheder gennem tiderne. Kim Larsen har i over 40 år spillet og sunget sig ind i et stykke dansk kulturhistorie, først med Gasolin’ og siden som solist. Både den fattige mand på gaden, de kære børn, de rige, de ældre og selv dronningen kender til sangene der har udnævnt gavflaben til Danmarks Nationalskjald.

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter. Efter deres medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner originalen så godt, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar, kor), Jan O Thomassen (bas, kor) og Johnny Kolstrup (trommer). På scenen skaber det de sammen en form for musikalsk magi der altid bliver præsenteret i professionelt lyd og lysshow.


Gasbox spiller og synger med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin til Danmarks største rockband gennem tiderne, og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Det er en af Danmarks bedste Kim Larsen imitator i front, hvilket giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare, som man kan komme.


Dommerne i ”Danmark har talent” er ikke tvivl:

"Jeg lukkede lige øjnene et øjeblik og du var jo fuldstændig Kim Larsen – du kan jo hele hans mimik. Han lever – gud være lovet – den dag i dag, Kim. Det er meget svært ikke at forelske sig i hans sange.” - Jarl Friis Mikkelsen

"Jeg er total rystet – jeg kunne overhovedet ikke høre forskel. Jeg synes i spiller pisse godt." - Peter Frödin

"Jeg er imponeret - virkelig imponeret. Hold kæft, hvor bliver man glad” - Nabiha

Gasbox består af:

René Hejdmann (sang, guitar), René Davidsen (leadguitar, kor), Jan O Thomassen (bas, kor) og Johnny Kolstrup (trommer)

Til mindre private arrangementer, kan Gasbox bookes som duo, selvfølgelig med René Hejdmann på vokal og stadigt med den gode lyd.

Book Gasbox til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Gasbox kan bookes på datoen.   


+45 75 91 00 86