Den kæmpe popularitet Robbie Williams nyder i Danmark - et meget flot pladesalg en lang stribe af hits, og årets koncert i Parken i juli 2003 - har gjort Robbie Williams Jam mere aktuelt og populært end nogensinde - vel nok det største jamband lige nu i Danmark!

Men dette skyldes absolut ikke kun ovenstående fakta - det er så sandelig også bandets egen fortjeneste.


Robbie Williams Jam startede i foråret 2001, og efter 300 koncerter siden da med fulde huse hver gang, må man sandelig sige, at bandet i dén grad har indfriet de store forventninger!

Med en sanger som Ditlev, og med nedenstående musikere med på scenen, kan man næsten ikke få et bedre og mere rutineret band.

Ikke alene synger Ditlev, så der absolut ikke er noget at tage fejl af, fantastisk - i denne sammenhæng kun et fattigt ord - men derudover har Ditlev også denne hér drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, som jo netop er så kendetegnende for Robbie Williams.

Robbie Williams Jam består af virkelig rutinerede drenge, der har spillet overalt - lige fra de store festivaler til alle landets klubber og spillesteder med bands som Momb, Ivan Pedersen, Kid Kreole & The Coconuts, Soap, AnneLoise, Maria Montell, Innocent Blood, Sasha Dupont, Drori Hansen, Rollo & King, EyeQ samt med en del af de populæreste jambands gennem tiden.

Robbie Williams Jam spiller naturligvis alle de store hits fra de 4 Robbie Williams plader - fra Angels over Millinium og Rock DJ til Feel og Come Undone.


Så er du til god iørefaldende pop/rock og til et show, der i allerhøjeste grad hører til i toppen af danske jambands, så skal du bare opleve Robbie Williams Jam!


Robbie Williams Jam er:

Ditlev Ulriksen: "Robbie Williams"
Thomas Andersson: Guitar & Vokal
Casper Poppe: Bas & Vokal
Kenni Jørgensen: Trommer & Vokal


Book Robbie Williams Jam til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Robbie Williams Jam kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86