Abba Revival Band er et af Danmarks ældste og mest roste kopiorkestre. Siden starten i Århus, for mange år siden, har de udviklet sig til en professionel og langtidsholdbar succes med svenske Abba som forbillede.

Behovet for at dyrke Abba og deres musik forsvandt langt fra med gruppens opløsning i 1982.

Abba Revival Bands stilsikre kopi har overbevist mange fans og ført bandet ud på en succesfuld pop-odyssé med Abbas fantastiske popsange og flotte 70`er-image i bagagen.

Under navnet, The Original Abba Revival Band From Scandinavia, har de i mange år nydt stor succes i hele landet samt bl.a. i Grønland og Tyskland, hvor de har optrådt ved en lang række arrangementer samt medvirket i adskillige tv- og radioshows.

Abba Revival Bands besætning består i dag af syv showmusikere fra henholdsvis Århus, København og Stockholm. Bandet optræder i den klassiske Abba-opstilling med de to par i front og et backingorkester. Det samlede indtryk af lyd, kostumer og show ligger tæt op af originalen, og mange festivaler, firmafester og spillesteder har måttet bøje sig for den uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.

Book Abba Revival Band til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Abba Revival Band kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86