De vilde kaniner: En hyldest til Gnags' musikalske arv

Når tonerne fra "Lav sol over Aarhus", "Kærester", "Safari", "Vilde kaniner" og mange flere klinger ud, er det svært ikke at blive grebet af nostalgi. Gnags har, gennem årtier, præget den danske musikscene med en række uforglemmelige klassikere, der har været soundtracket til mange danskeres liv.

Det er denne rige musikarv, som "De vilde kaniner" ønsker at fejre og bringe videre til nye og gamle generationer. Bandet er ikke blot en hyldest til et af Danmarks mest anerkendte rockbands.

Det er et levende bevis på, at Gnags' musik er tidløs, og at den fortjener at blive sunget, spillet og fejret igen og igen. "Vi elsker ikke kun Gnags' musik; vi føler en dyb forpligtelse til at give den videre, således at flere kan mærke den unikke energi og glæde, som Gnags' sange indeholder," udtaler Kasper Kragh, frontmand i De vilde kaniner. Kasper er ikke kun en dygtig sanger, men også en performer med erfaring fra Danmarks største musicalscener. Hans passion for musikken og evnen til at engagere publikum sikrer, at hver koncert med "De vilde kaniner" er en uforglemmelig oplevelse.

Bag dette ambitiøse projekt står syv dedikerede, kompetente og erfarne musikere. Alle deler en fælles passion for Gnags' musik, og forstår vigtigheden af at levere hver sang med den autenticitet og kvalitet, som fans forventer og fortjener. "De vilde kaniner" inviterer alle musikelskere til at deltage i denne musikalske rejse, hvor Gnags' sange får nyt liv og fortsætter med at være den uundgåelige del af den danske kulturarv.

Bandet:

Sang: Kasper Kragh
Kor: Trine Lüders
Guitar: Jesper Mandrup
Keyboard: Kim Maarup
Bas: Jan Nissen Petersen
Trommer: Andreas Friis
Sax: Mads Pinholt

Book De vilde kaniner til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt De vilde kaniner kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86