Creedence Clearwater Repeated

– Danmarks mest autentiske Creedence Clearwater Revival-band!

Træd ind i en tidsmaskine af autentisk rock'n'roll! Her er ikke bare endnu et Creedence Clearwater Revival-kopiband; snarere en europæiske inkarnation af den legendariske lyd, der skabte tidløse hits. Fra den rå, røgede vokal til den rytmiske gnist af guitarerne og den pulserende rytmesektion - her får du den ægte Creedence-energi live på scenen.


Med dygtighed og dedikation har CREEDENCE CLEARWATER REPEATED formået at fange essensen af 60'ernes og 70'ernes ikoniske musikalske æra og genskabe den med en passion, der matcher den ægte vare. Her får du autentiske fortolkninger af klassikere som "Bad Moon Rising," "Proud Mary," og "Fortunate Son" der vil transportere publikum tilbage til en tid, hvor musikken var ægte og følelserne intense.


Uanset, om det er et festivalpublikum eller mindre scener, er målet at efterlade publikum med følelsen af, at de har oplevet Creedence Clearwater Revival anno 1969 live på scenen. Bandet leverer en rejse tilbage i tiden og serverer en uforglemmelig oplevelse af rockmusikkens guldalder.

CREEDENCE CLEARWATER REPEATED har leveret koncerter lige fra Skive Festival, Nostalgifestivalen og Løgstør Open Air til udsolgte intimkoncerter over hele Danmark. Slut jer til rækken og lad os sammen give liv til musikken fra dengang med en oplevelse, der vil skabe minder og efterlade publikum hungrende efter mere.

Book Creedence Clearwater Repeated til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Creedence Clearwater Repeated kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86