Turn On Tina er et yderst originalt og meget rutineret Tina Turner kopiband band med Peter Andersen som Tina Turner. Det er et helt fantastisk og næsten ubeskriveligt show, der skal opleves, så slip dig løs og få dig en version af River Deep, Mountain High, som du ikke troede mulig i Mølleparken.

Peter Andersen debuterede som Tina Turner allerede i 1997 i bandet, som dengang kaldte sig Tina Turner Jam. Han synger sig ubesværet vej gennem Tina Turner klassikere i de originale tonelejer og bevæger sig og snakker som Tina Turner.

I 2000 sluttede Tina Turner karrieren med en omfattende verdensturne, som bragte hende til København, hvor 40.000 fans tog afsked med hende i Parken. Ved afterpartyet optrådte Tina Turner Jam, og rygtet siger, at verdensstjernen nikkede anerkendende. Så nok har Tina Turner sagt farvel, men med Turn on Tina, som bandet har heddet siden 2002, lever sangene og showet videre.

Book Turn on Tina til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Turn on Tina kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86