Tag 11 af landets bedste musikere og 2 af de smukkeste kvinder.

Giv mændene et sort jakkesæt på, en hvid skjorte, et smalt slips, en sort hat og de uundværlige sorte Ray-ban's. Og kvinderne skal selvfølgelig i flotte rober og høje hæle.

Tag en stor del af musikken fra den amerikanske kultfilm "The Blues Brothers" med makkerparret John Belushi og Dan Akroyd og tilsæt flere rock-klassikere, arrangeret med dansk originalitet og masser af energi... Ja, hvad får du så…?

The Blues Brothers Souvenir Show!


Giver publikum lidt mere af alting

Løgn er det ikke, hvis man påstår, at The Blues Brothers Souvenir Show er et af landets bedste live-orkestre. Og det er der masser af vidner på. Udover et medlevende publikum ved også Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Monique, Debbie Cameron, Maria Montell, Billy Cross, Erann Drori, Mats Ronander og mange mange flere, at det er rigtigt. De har nemlig optrådt med orkestret, som hver gang giver publikum lidt mere af alting og lader publikum stakåndede tilbage.

The Blues Brothers Souvenir Show har nu i 17 år huseret på danske koncertsteder, samt ved store officielle fester i ind- og udland, og det traditionsrige juleshow på Magasinet i Odense er et kæmpe tilløbsstykke. Midtfynsfestivalen sparkes hvert år i gang af orkestret og 10-15.000 jublende festivalgæster, og mange andre steder vender brødrene tilbage år efter år.


The Blues Brothers Souvenir Show er:

Alla Hviid : Vokal

Gunnar : Trommer

Kim Westi : Vokal

Peter Aagaard : Keyboard

Liva Axelbo : Kor

Hans Mydtskov : Sax

Karin Malmström : Kor

Morten Øberg : Sax

Torben Grønning : Bas

Ove Larsen : Trompet

Søren Boje : Guitar

Flemming Welander : Trombone

Flemming Horst : Guitar


Book The Blues Brothers Sourvenir Show til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt The Blues Brothers Sourvenir Show kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86