Sanne Søndergaard laver stand-up, der handler om noget. Hun insisterer på, at publikum ikke bare skal le. Nej, de skal tænke! 

Det er ikke kun “pik og patter” og platheder. Det er intelligent, vidende og samtidig vanvittigt sjovt. 

Det er stand-up, som man kan invitere både forretningsmanden og farmor med til. Det er noget så usædvanligt som stand-up for mennesker, der normalt slet ikke bryder sig om stand-up.

Sanne er ikke bange for at spidde magthaverne, men hun sparker ikke nedad. Hun vil ikke bruge humoren i mobningens tjeneste. Tværtimod! Hun vil bruge den til at forene os.

For Sannes humor tager nemlig udgangspunkt i, at vi skal være bedre til at forstå hinanden - mænd og kvinder, sorte og hvide, unge og gamle. Hendes jokes gør simpelthen op med alt det vi forventer af hinanden. Og af os selv.

Sanne Søndergaard udgav i 2014 onemanshowet Mandehader? Et show om at være alt for glad for pik. Hun har medvirket i en række comedy- og debatprogrammer og er for tiden fast paneldeltager i Søndagsfrokosten på P1. Hun er desuden forfatter til tre romaner og holder humoristiske foredrag om blandt andet voksenmobning og om de svære teenageår.

Sådan booker du Sanne Søndergaard!

Ønsker du priser på Sanne Søndergaard til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular. Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Sanne Søndergaard er ledig, eller hvis du vil booke Sanne Søndergaard med det samme.

+45 75 91 00 86