DANMARKS BEDSTE GAS & LARSEN SHOW MED EGNE HITS

Munch & Broderskabet giver dig forrygende musik fra Gasolin, Kim Larsen – samt egne numre der blæser taget af bygningen!

Anders Munch og resten af Broderskabet, har nu været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show siden 1995 og festen fortsætter.
Den ”rene vare” vægtes højt; intensitet, dynamik – og ikke mindst en dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Anders har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin, og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik. Med allerstørste respekt, bevæger Anders sig gennem et univers af sange, der aldrig må gå i glemmebogen.

Om Anders kan der fortælles, at han har spillet til stort set alt, lige fra konfirmationsfest, til koncerter i hele Skandinavien, Tyskland, Spanien og på Færøerne – og selvfølgelig i Danmark. Anders har ligeledes været en tur forbi Go’aften Danmark på TV2.

Book Munch & Broderskabet.

Solo:

Book Anders solo, hvis du vil være sikker på stadig at få glæde af det sprudlende bagkatalog bestående af Gas, Larsen og egne hit-kompositioner. Solo er en ideel løsning, til dig der skal holde et mindre event eller blot holder af idéen om en mand med sin guitar og en god historiefortælling.

Duo:

Oplev Anders Munch blive akkompagneret af sin mangeårige kompagnon Klaes Lindgren på guitar og kor. Det samme stærke repetoire kogt ned til to-mandstørrelse, så det passer til netop den størrelse arrangement du skal holde, hvor der ønskes et mindre og intimt setup.

Fuldt band:

Her får du den fulde pakke, hvor mere end et århundredes sammenlagte erfaring brager ud gennem højttalerne, og sikrer grundig slid på dansegulvet, til tonerne af alle de kendte Gas og Larsen-sange du kender og elsker - selvfølgelig krydret med en portion hjemmebryggede hits!


Book Munch & Broderskabet til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Munch & Broderskabet kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86