Alle og enhver ved i dag, hvad begrebet jamband betyder… Vi kender, ser og hører dem både på små og store scener – og de fleste er fantastisk dygtige og efterligner deres originale kunstnere med en meget stor præcision og indlevelse. Det kan være en stor, stor oplevelse at se et fedt jamband.

Stort set alle store kunstnere har deres ”eget jamband” i Danmark, men en enkelt kunstner – nemlig Michael Jackson, har ingen rigtig turdet røre ved… Og det er jo ganske forståeligt – for han er om nogen fuldstændig unik, og hvis man ikke gør det perfekt, ja, så er det faktisk ligegyldigt!

Men i 2004 dannede fire garvede musikere fra København bandet Michael Jackson jam. Det var musikerne bag 'Tina Turner jam': Claus Langeskov, Kim Johansen og Jesper Hofmann, og frontfiguren (Michael Jackson) var ingen ringere end Peter Andersen, både kendt som Tina Turner i 'Tina Turner jam' og som Drama Queen, der vandt det Danske Melodi Grand Prix i 2007.

Det var et helt fantastisk band, og det nåede da også at spille mere end 100 shows i deres relativt korte levetid.

At hylde den sande mester

Peter vandt som sagt Melodi Grand Prix’et, og besluttede derfor at koncentrere sig om karrieren som Drama Queen og sine fantastiske Drag Shows – så Tina Turner jam og Michael Jackson jam blev stillet i bero på ubestemt tid ...

Men efter Michael Jacksons tragiske og helt uventede død den 25 juni 2009, har Peter og de andre fra Michael Jackson Jam besluttet, at genoptage bandet for på den måde at hylde den ”sande mester” og give alle os andre en kæmpeoplevelse af den energi, de fantastiske sange og det nærvær, som var så kendetegnende for netop Michael Jackson.

Da Michael Jackson nu desværre ikke er her mere, vil bandet fremover retvisende hedde: Michael Jackson Tribute

Det er helt vildt med hits

Hvis man skal ud og hylde ”Kongen af Poppen”, og det skal man så sandelig, så er der ingen – absolut ingen - der kan gøre det som Michael Jackson Tribute!

Bandet spiller eminent, og Peter er, som vi kender ham, helt fantastisk til at imitere og entertaine, og ydermere ligger hans stemme ligeså tæt på Michael Jackson som med Tina Turner. Der er dermed lagt op til et show af de større, og særligt relevant, er, at den autentiske følelse og "Michael-feeling" er der. 

Genoplev numre som: Bad - Beat It - Black Or White - Blood On The Dancefloor - Dirty Diana – Don’t Stop Till You Get Enough – Jam – Man In The Mirror – Remember The Time – Rock With You – The Way You Make Me Feel – Thriller – Wanna' Be startin’ something - You Are Not Alone – You Rock My World + mange flere - ja, det er faktisk helt vildt med hits ...

Michael Jackson Tribute – et kopiband i absolut Topklasse!!!

Book Michael Jackson Tribute til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Michael Jackson Tribute kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86