Mads Brynnum er en intelligent, underfundig og ikke mindst meget morsom mand, der ikke viger tilbage fra at beskæftige sig med sprængfarlige og kontroversielle emner som overskæg og julesange.

Hans intelligente og underspillede show handler også om andre tankevækkende ting såsom terror, verdens skabelse og mænd i shorts. Mads Brynnum debuterede på Kulkafeen i 2002, og han har siden med stor succes underholdt på diverse stand-up scener, til stor glæde for publikum og ditto ærgrelse for hans forældre, der gerne så ham ”blive færdig med sin uddannelse”.

For Mads er ord som ”brilleabe” og ”studentikos” komplimenter, og hans nærmest nørdede tilgang til tilværelsen, giver ham en unik stil. Han ser verden på sin helt egen måde og deler den hellere end gerne sit paradigme med publikum på overraskende og suverænt morsomme måder.

Tjans som tekstforfatter

Det har medført en førsteplads ved DM i stand-up, en finaleplads i første sæson af Comedy Fight Club samt en tjans som tekstforfatter hos Morgenhyrderne på Radio 100FM. Og så kan Mads Brynnum også høres i sit eget program, Lørdagskartellet, på samme station.

Mads har desuden skrevet og lagt stemme til det animerede ”Sven og Bat Show” på Nickelodeon Nordic og ”Barracuda” på DR, medvirket i Comedy Fight Club på Zulu, og så har han sammen med tre andre komikere, udgivet en cd med stand-up showet "Dø af grin". 

Book Mads Brynnum til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Mads Brynnum kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86