Du kommer aldrig tættere på Guns N' Roses!

Guns Tribute er rock n' roll fra øverste skuffe. Der er tale om mesterlig kopi af det legendariske band, hvor der aldrig bliver sprunget over, hvor gærdet er lavest. Det kan mere end 6.000 mennesker skrive under på, da de så Guns Tribute lukke Rytmehans fredag aften på Skanderborg Festival 2009 med masser af attitude, fyrværkeri og træfsikre hits. 

Guns Tribute er, som navnet så klart antyder, et band dedikeret til at hylde et af rockens allerstørste navne, Guns N' Roses. Alt, hvad Guns Tribute leverer, er lyttet af ned til mindste detalje, og numrene bliver træfsikkert braget ud af højtalerne med et twist af bandets egne liveversioner.

Bandet spiller alle mesterværkerne fra Guns N` Roses imponerende bagkatalog – hits fra Appetite To Destruction over Use Your Illusion-udgivelserne til det nye Chinese Democracy. Få et genlyt med klassikere som Paradise City, Welcome To The Jungle, Sweet Child O` Mine og Don`t Cry, hvor de lyder bedst – nemlig live. Så hvis du ikke så originalerne i deres velmagtsdage tilbage i `93 på Gentofte Stadion, kan du finde oprejsning her.

Kærlighed og dedikation til Guns N' Roses

Guns Tribute har igennem årerne spillet et hav af koncerter spredt ud over det ganske land – på alt fra de helt store festivalscener til steder, hvor stemningen er mere intim og svedig, og hvor der er knap så højt til loftet.

Genhør klassikere som Paradise City, Welcome To The Jungle, Sweet Child O' Mine og Don't Cry, hvor de lyder bedst – nemlig live!

Du kommer aldrig tættere på...

Book Guns N' Roses Tribute til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Guns N' Roses Tribute kan bookes på datoen.  

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86