Frank Hvam er en lun og uhyre morsom stand-up komiker. Han bevæger sig let hen over scenen, mens han benytter sig af de mest jordnære, dagligdags og personlige eksempler. Franks styrke er simpelthen at gøre dagligdagens finurligheder genkendelige for de alle. Det skaber kontakt og fremkalder latteren hos publikum, der henrykte genkender sig selv i Frank Hvams observationer og kan se det sjove i det.

Det føles næsten som om, at man står og har en almindelig samtale med Frank Hvam uden jag eller tryk på, da han udstråler ro og kammeratlighed. Dog slipper han knaldperler løs med jævne mellemrum, som med det ene overraskelsesmoment efter det andet går lige ind, hvor latteren sidder og venter på at blive sluppet løs og boble til overfladen.

Frank Hvams evner som manuskriptforfatter, er gået de færreste forbi. Med et resumé der indbefatter Casper & Mandrilaftalen, Langt fra Las Vegas, Klovn serien, Klovn the Movie 1 & 2, Dan Dream, m.fl. 

Kringlede iagttagelser i hverdagen

Alle Frank Hvams talenter udnytter han i sine populære shows: Der bliver fyret vittigheder af, lavet kringlede iagttagelser i hverdagen, spillet komedie - ja, man føler, hvor meget menneskekender, han er, og kan ikke undgå, at give sig hen til latter i selskab med Frank Hvam.

Frank Hvam optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Book Frank Hvam til jeres næste arrangement 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Frank Hvam kan bookes på datoen.   


+45 75 91 00 86