Siger man U2, må man nærmest også sige Die Herren, som nok er det førende kopiband med deres fantastiske fortolkninger af de kendte hits fra U2.


Die Herren har siden deres begyndelse i 1991 forfinet fremførelsen af deres udgaver af U2's uforglemmelige rock hits som f.eks. With or Without You, Beautiful Day og Synday Bloody Sunday, og ingen kunne fortænke dig i at tro, at det var 'Bono' selv, der stod på scenen.


Hvor meget bedre kan det blive?


Die Herren er som en magnet, der med en nærmest magisk evne trækker publikum med sig ind i deres intense performance og forrygende sceneshow. Oplevelsen er unik, også selv om man ikke er U2-fan.Hvor ofte kan man sammensætte sit eget musikprogram? Bare giv Die Herren en liste over U2-numre, som du vil have spillet til dit arrangement, så får du lige det, du vil have. Hvor meget bedre kan det blive?


Die Herren spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler, kirkekoncerter og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.


Book Die Herren til jeres næste arrangement!


Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86


Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.


Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Die Herren kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86