Die Herren 2021/22

”U2 de Force” 

Den bedste U2-koncert skal altid spilles NU! 

En koncert skal aldrig bare overståes, være ligegyldig eller uengageret. 

En koncert er én sang - et langt musikalsk forløb. 

Alt på scenen skal være musik! 

En pause skal være musik – et instrumentskifte skal være musik – selv måden hvorved du drikker vand eller tørrer sved af panden på - skal være musik.

 Die Herren har siden 1991 snart brugt mere end 30 år i selskab med U2 ́s fantastiske sange, og haft det overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække. 

U2 har skabt nogle imponerende sange, som egner sig perfekt live.

De flytter luft, rykker kroppe og trænger ind og gør en forskel. 

Die Herren har taget de store hits til sig, og gjort dem til deres egne, uden at de mister den ånd og sjæl hvormed U2 skabte dem. 

Die Herrens U2 de Force er de største sange:

One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I ́m Looking For, Where the Streets Have No Name og alle de andre hits, som du kender dem. Leveret med den velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan, efter mere end 2000 koncerter. U2 de Force skal ikke bare overstås eller være ligegyldig og uengageret. Den dag Die Herrens koncerter bliver det – er det tid til at stoppe.Det er vores garanti.

Die Herren spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler, kirkekoncerter og alle former for arrangementer, hvor der skal være et godt band til at sætte gang i festen.

Book Die Herren til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Die Herren kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86