DIE HERREN ”U2s BEST”

Die Herren har turneret hele Danmark med U2´s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991!

Det har overrasket mange blandt publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2´s musik fungerer live.

Die Herren har spillet sangene i alle mulige tænkelige og utænkelige sammenhænge.

Fra shows med store lydanlæg og omfattende lysshow, til helt små, intime koncertsteder.

På festivaler, i koncerthuse, spillesteder (store som små), i kirker og telte, på uddannelsessteder, barer og plejecentre - både udendørs og indendørs.

Die Herren har optrådt for koncert- og festivalgæster, virksomheder, foreninger, udsendte soldater og veteraner, kirkegængere, konfirmander, gymnasieelever, pensionister og private og mange, mange flere.

U2´s musik og tekster kan spilles for alle – blot sangene og præsentationen tilpasses lytterne, stedet og omstændigheden!

Med ”U2s BEST” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2´s musik-univers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sig velkommen og værdsat - inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem  med en oplevelse af overraskelse og energi. 

Man overraskes over hvor intense og nærværende U2´s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. 

Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch. 

One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2s BEST.

Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud på selv de små steder. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for mindre end 20.000 mennesker. Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå ud til “alle” publikummer helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens “bedste til dato”.

Kontakt os i dag og oplev en Die Herren koncert, der efterlader et varigt indtryk på publikum. Hos Die Herren er de stolte af at være Danmarks bedste U2-coverband og de garanterer, at deres koncerter aldrig del være ligegyldige eller uengagerede.

Book Die Herren til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86. Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende. Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Die Herren kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86