Op igennem 1970’erne henvendte to af de største danske bands sig til hver deres publikum: 

Shu-bi-dua var de pæne drenge fra Strandvejen, som med deres glade og sjove tekster henvendte sig til hele familien. 

Gasolin’ derimod blev forbundet med ungdomsoprør, hippier og tjald. Sangene var markante, samfundskritiske, med stærke budskaber og henvendte sig til et mere snævert, forvansket publikum. 

Typisk var man enten tilhænger af det ene eller det andet band, og man kunne derfor på opfordring blive bedt om at vælge. 

Den røde tråd præsenterer disse to største bestanddele af den danske sangskat i én og samme pakke: et Shu-bi-dua kopi show og et Kim Larsen kopi show. De to shows er en hyldest til hver deres kunstner, hvorfor det fremføres derfor som særskilte koncerter. 

Den røde tråd har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed et etableret kopiband på den danske musikscene. 

Repertoiret repræsenterer den danske folkesjæl, hvor nationalfølelse og fællesskab er i højsædet, og rummer nogle af de mest populære danske hits igennem tiden. Med andre ord: en rød tråd igennem dansk musikhistorie! 

Med to så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes. Der er med andre ord fællessangs-garanti! Tænk bare på sange som: Hvalen Hvalborg, Midt om natten, Fed rock, Rabalderstræde, Vuffeli-Vov, Fru Sauterne, Står på en alpetop, Kvinde min, Sexchikane, Tarzan Mamma Mia, Stærk Tobak, Køb bananer, McArine, Hvis din far gi’r dig lov, Den røde tråd og Jutlandia. 

Shu-bi-dua eller Kim Larsen? Hvorfor vælge?

Gruppen består af følgende 5 medlemmer:

• Lasse Magnussen : vokal, mundharpe

• Andreas O’Carroll : guitar, kor

• Thomas Olesen : keyboards, kor

• Goran Bogicevic : bas, kor

• Morten Carøe : trommer

Når Den Røde Tråd er på plakaten, bliver fællessangen fra de bagerste tilskuere kun overdøvet af de forreste!

Book 'Den Røde Tråd' til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Den Røde Tråd kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86