Siden 'The Fab Four' udgav deres første single i 1962, har 'beatlemania' ændret hele verdens syn på populærmusik. Der er blevet sagt, skrevet, proklameret og polemiseret uendeligt meget om deres musik, og det er heller ikke tilfældigt, at der er opstået et hav af coverbands i kølvandet på det populære Liverpool band. Drevet af en dyb kærlighed til musikken - og en udtalt hang til perfektion - har et nyere dansk tributeband vist sig på den internationale scene.

Beatles 2. plade 'With The Beatles' var reelt den første, de udsendte i USA, hvorfor den på den anden side af dammen blev betitlet 'Meet The Beatles'. Da Beatlerne selv holdt af ordmanipulation, har de rutinerede musikere bag projektet passende valgt navnet Beat The Meetles til deres musikalske hjertebarn.

Genskaber lydbilledet ned til mindste detalje.

Den grundlæggende filosofi, er, at opføre numrene nøjagtigt magen til originalerne, hvilket ikke umiddelbart er en nem opgave, men Beat The Meetles lever op til ambitionerne! I almindelighed, fordi alle fire bandmedlemmer er professionelle og musikalsk kompetente til at løfte opgaven. Og i særdeleshed, fordi de formår at genskabe lydbilledet ned til mindste detalje, særligt grundet, at de alle benytter instrumenter og udstyr, der er nøjagtigt magen til originalernes.

Således lægger bandet også stor vægt på at genskabe Beatles` sagnomspundne live-energi. En koncert med Beat The Meetles, er sammensat af kataloget fra perioden 1962-1965; det materiale, som The Beatles selv nåede at spille live, inden de holdt op med at turnere.

Resultatet er, ifølge både publikum og anmeldere, det tætteste, man kan komme på en rigtig Beatles-koncert her i det nye årtusinde.

Book Beat the Meetles til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Beat the Meetles kan bookes på datoen.   

Youtube video: undefined
Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86