En hyldest til Seebach!

Teit Samsø hylder Seebach-familien med de allerstørste hits!

Direkte fra den landskendte musical SEEBACH, som i flere omgange er blevet præsenteret af Fredericia Teater, og turneret for udsolgte huse landet over, kan vi stolt præsentere Teit Samsø, som forsanger i orkestret Under Stjernerne - det tætteste du kommer Rasmus Seebach lige nu. Teit Samsø har spillet hovedrollen som både Tommy og Rasmus Seebach i musicalen og har senest deltaget i Dansk Melodi Grand Prix.

Under Stjernerne er en musikalsk nydelse, og med numre som 2017, Øde Ø, Lidt i Fem, Natteravn, Under Stjernerne På Himlen (og mange, mange flere), er der garanti for en uforglemmelig musikalsk Rasmus Seebach-oplevelse, som ganske enkelt ikke fås bedre i Danmark. Og mon dog ikke der også falder et par enkelte numre/medley af fra Rasmus’s legendariske far, Tommy Seebach.

Med sig har Teit Samsø sit eget håndplukkede orkester, som har spillet med nogle af Danmarks mest kendte musikere, og som alle tilsammen har tusindvis af koncerter bag sig.

Under Stjernerne er:

Teit Samsø: Forsanger

Brian Jensen: Trommer & Kapelmester

Simon Kirk: Guitar & kor

Rune Vestergaard: Bas & kor

Nikolai Lander: Keys & kor

Kan også bookes som Trio til mindre arrangementer.

Book Under Stjernerne til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Under Stjernerne kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86