Mange af de mest kendte og garvede danske stand-up komikere har længe haft et godt øje til den fremragende og fantastisk morsomme historiefortæller Phillip Devantier, der i 2018 fik sit helt store gennembrud som vinder af DM i stand-up.


Phillip debuterede i 2012 i amatørkonkurrencen ’De Nyeste Nye’, hvor han opnåede en andenplads og kom på radaren hos blandt andre komikerkollegerne Thomas Hartmann og Michael Schøt. Efter et par år var han så populær, at han blev håndplukket til opvarmer for branchens største navne som netop Michael Schøt, Omar Marzouk og Sebastian Dorset, og siden 2016 har han levet af at lave stand-up.


Phillip Devantier er derfor trods sin nyvundne berømthed allerede en dreven komiker, og når I booker ham, er I sikret et comedyshow, der går rent ind hos alle aldersklasser og i alle typer forsamlinger. Selv betegner Phillip sin stil som “Niels Haugaard på kokain”, og det rammer faktisk ret præcist: han serverer sine finurlige og let genkendelige fortællinger fra hverdagen med stor indlevelse og selvironi – og fyrer jokes af i så højt et tempo, at der er reelt fare for at få mavekneb af grin.


Uddannelsen som skolelærer hjemme i Odense er nu sat på stand-by, for Phillip har travlt med at rejse land og rige rundt som stand-up komiker og som velforberedt og stærkt underholdende konferencier. Men de ældste klasser i folkeskolen samt efterskoler og gymnasier kan stadig hyre ham til det hylende morsomme foredrag ’Megavoksen’, der handler om den ikke altid nemme overgang fra barn til voksen.


Så om I er helt unge eller mere modne, om I er en lille, sluttet flok eller en stor forsamling, om I skal holde fest, seminar eller noget helt tredje, vil I ikke fortryde at booke Phillip Devantier. Han bliver så stor en stjerne på den danske comedy-himmel, at I ville fortryde, hvis I lod være!

Phillip Devantier er fremragende til folkeskoler og lign. - optræder også virtuelt.

Book Phillip Devantier til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Phillip Devantier kan bookes på datoen.   


Youtube video: undefined
+45 75 91 00 86