Danmarks sorteste komiker, er Omar Marzouk. Han har egyptisk baggrund, og er således godt rustet til at fortælle om, hvordan det er at være anderledes i dagens Danmark.

Omar Marzouk er en både charmerende og underholdende entertainer, der kan klare enhver opgave. Omar debuterede i 1995, hvor han var med til at lave nogle arrangementer, som skulle hjælpe danskere og indvandrere til at forstå hinanden bedre. Omar protesterede imod, at disse arrangementer altid skulle være kedelige og helt uden bid, hvorfor han derfor iscenesatte showet "Stand Up Comedy mod racisme" på Comedy Zoo i København. Det blev en kæmpe succes, der tiltrak sig stor opmærksomhed fra både medier og publikum.

Ikke kun de etniske problemer optager Omar. Han beskæftiger sig også med såkaldt "varme kartofler" fra den politiske verden, aktuelle begivenheder og kvindeproblemer. Omar ønsker, at give sit publikum stof til eftertanke og "halal-slagte" den indre svinehund, som alle - også Omar Marzouk selv - nogle gange kan mærke markere sig.

Det er ikke kun vores forhold til fremmede, men også ting, som generelt er anderledes, som har Omars opmærksomhed. Omar Marzouk leverer med andre ord et show, der er blottet for hellige køer, og med sit relevante, morsomme og tankevækkende show er Omar et hit ved enhver anledning.

Omar kan bookes til show på engelsk.

Book Omar Marzouk til jeres næste arrangement!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Omar Marzouk kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86