Jan Gintberg har igennem de sidste mange år haft succes som stand-up komiker, hvorved han uden tvivl opnået en særlig plads i danskernes hjerte. Derudover er han skuespiller, TV- og radiovært samt tekstforfatter. Husker du f.eks.: 'Det ligger i Generne', 'Tæskeholdet' og 'Dinstiden'? Eller hvad med 'Gintberg på Kanten' (DR), 'Gintbergs store Aften' (TV2 Zulu) og 'Grillet' (TV3)?

Erfaringen er både stor og bred med høj kvalitet, for der leveres altid med samme underfundige og nysgerrige tilgang til livets spørgsmål i vores omgang med hinanden som mennesker. 

Umiddelbart en pæn og præsentabel fyr, ikke? Men inden længe går det op for publikum, at der ligger en meget dybere og følsom person bag Jan Gintbergs polerede ydre, der er mester i rammende observationer og sandheder. Jan Gintberg er ikke bange for at afsløre politiske holdninger samt dele gavmildt ud af sit indgående kendskab til parforholdets problemstillinger gennem intelligente kommentarer og pointer.

Man kan ofte finde Jan Gintberg på turné rundt omkring i landet, både med teatersucceser, men også sine stand-up shows som 'Op på Fars Jihad' og senest 'Det store spørgsmål'.

Jan Gintberg er helt igennem klart menneskekender og har en næstekærlighed til alle, uanset hvem eller hvor på rangstigen, de er. Det fornemmer publikum klart, og det er måske grunden til hans store, trofaste fanskare.

Jan Gintberg kan også bookes til foredrag. Han optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Sidste nyt:

Som vi kender det fra DR1 fra den første lockdown kan Jan Gintberg og Carsten Eskelund lave program skræddersyet til jeres firma. Forhør nærmere.

Book Jan Gintberg til jeres næste arrangement! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Jan Gintberg kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86