Anders Fjelsted er sjov. Hvis man nu forestiller sig noget, man bare selv synes er helt vildt sjovt. Altså sådan seriøst sjov, du ved, sådan haha, slå sig på lårene morsom, og så ganget med 25??. og så måske lige en lille smule trukket fra. Så er det kun lidt sjovere end Anders Fjelsted. Det er så sjov Anders Fjelsted er!!!.

Hvis man kender den mindste smule til standup-comedy, ved man, at Anders Fjelsted er en af de rigtig garvede og allersjoveste komikere på markedet. Siden Anders Fjelsteds debut i 1995 er det gået stærkt for Anders. Efter bl.a. en medvirken i Peter Bays dokumentarprogram "De Nye Sjove", der skildrede Anders Fjelsted på turné med Casper Christensen og Jan Gintberg, og et forfatterjob på Radio ANR, er han nu havnet på The Voice, som en del af morgenshowet "Freakshow"!

Et show med Anders Fjelsted er altid aktuelt. Han sætter nemlig en ære i at være fremme i skoene med, hvad der sker omkring ham - og der sker ikke så lidt. Anders Fjelsteds repertoire spænder ekstremt bredt - og det drejer sig ikke kun om pik og patter! Men ligegyldigt hvad der snakkes om, så lykkes det altid Anders at binde tingene sammen på elegant vis.


Charme, energi og overskud smitter af

Noget særligt ved Anders Fjelsteds shows er den fede stemning han altid leverer. Hans charme, energi og overskud smitter. Det er tydeligt, at Anders er vild med at optræde - og at publikum er helt vilde med ham!

Desuden er Anders Fjelsted ikke blind for at give folk tørt på. Om det er de kendte eller dem på forreste række, betyder ikke alverdens. Og han kan slippe af sted med det. Anders Fjelsted er nemlig også den første til at pille sig selv ned med selvironi, hvis det skal være. Om det så drejer sig om hans store ører eller lille diller er underordnet. Men når man har set Anders Fjelsteds show, ved man, det passer, når nogle siger: "Det er ikke størrelsen, men gørelsen det kommer an på!"


Book Anders Fjeldsted til jeres næste arrangement? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte Bookinghuset telefonisk for priser, yderlig information, ledighed, booking m.v. på 75 91 00 86

Alternativt, kan vores bookingformular ligeledes udfyldes - alt sammen ganske uforpligtende.

Vi vil derefter vende tilbage med information om pris samt hvorvidt Anders Fjeldsted kan bookes på datoen.   

+45 75 91 00 86